Esküvőszervezés

Esküvőszervezés

stressz, rengeteg utánajárás, sok idő, idegeskedés, nagy munka.

 

A Nagy Nap

örömteli pillanatok, boldogság, szép emlékek, meghitt percek, vidám napok. És mindezt követi a Ti tökéletes nagy napotok. Nagyon fontos, hogy ezt a napot az ifjú pár, önfeledten élvezhesse, és életük végéig egy csodálatos, feledhetetlen napként emlékezzen rá.

 
Sok fiatal párnak zűrzavaros készülődésé válik az esküvő előtti időszak, és nem tudnak örülni a nagy napnak, mivel addigra belefáradnak a hatalmas káoszba. Számtalan olyan szolgáltatást kell megrendelni, ami még eddig nem volt szükséges, tehát nem értenek hozzá, főleg ahhoz nem, hogy milyen szempontok alapján válogassanak.

 

ennek a napnak tökéletesnek kell lenni

 

Esküvőszervezés szakszerű segítséggel

A nagy napon a sok-sok teendő mellett az ifjú pár nem tud mindenhol jelen lenni, ezért sok hiba belecsúszhat az esküvő és a lakodalom lebonyolításába. Hogy ez a nap valóban tökéletesen sikerüljön, azért van az esküvőszervező. Szükséges egy jól felkészült, empatikus szakember, aki összefogja az előkészületeket, és majd koordinálja a nagy napon az eseményeket, sokszor a háttérben észrevétlenül. Az esküvőszervező segít a megfelelő helyszínt, templomot, ruhát, kiegészítőket, dekorációt, meghívókat, zenekart, ceremóniamestert vagy esetleg vőfélyt, kiválasztani úgy, hogy a lehető legtöbbet spóroljon meg az ifjú párnak, de az elképzeléseik a legszebb formában valósuljanak meg. Tehát az ifjú pár megszabadul minden felesleges izgalomtól, stressztől, idegeskedéstől, és nyugodtan várhatják a nagy napot, hogy álmaik megvalósulhassanak.
 

ez a nap kettőjükről szól, az Ő „hófehér” álmukról

 

A Hófehér Álom

Az esküvőszervező az ifjú pár elképzelését valósítja meg. Tanácsokat ad, de semmi esetre nem erőlteti rá az ifjú párra az akaratát. Hiszen ez a nap kettőjükről szól, az Ő „hófehér” álmukról, amit valószínűleg a mennyasszony már pici lány korától tervezget, és álmodozik róla. Sőt az is előfordulhat, hogy a vőlegény fejében is összeállt egy kép, erről a nagy napról.

Első alkalommal szeretek személyesen találkozni az ifjú párral. Ezen a találkozón elmesélik, hogy mi az elképzelésük az esküvőről. Ilyenkor szóba kerül, hogy mikorra tervezik az esküvőt, hány vendéggel számolnak, melyik városban szeretnék, milyen jellegű esküvőt szeretnének, legyen vőfély, vagy inkább ceremóniamester, zenekar legyen vagy DJ, milyen különleges szolgáltatásokat akarnak, a helyszínnel kapcsolatban milyen elképzeléseik vannak, és természetesen milyen költségvetéssel számolnak. Ezt követően 3-6 munkanap alatt elkészítem számukra a személyre szabott ajánlatomat, amiben választási lehetőségük lesz a különböző szolgáltatók között, természetesen költségvetéssel együtt. Az általam ajánlott szolgáltatók, mind minőségi munkát végeznek, és már bizonyítottak különböző rendezvényeken.
Ezzel leveszem vállukról a rengeteg telefonálgatás terhét.

Ha ajánlatom elnyerte a fiatalok tetszését, akkor leegyeztetem a különböző találkozókat: kóstolókat, helyszín bejárást, dekorációt, ceremóniamester, illetve vőfély kiválasztást, találkozást a zenekarral, és minden egyéb szolgáltatást. Miután mindent kiválasztottak a fiatalok, és összeállt a terv a nagy napra, megrendelem a szolgáltatásokat, és megkötöm a szerződéseket a szolgáltatókkal.

Az esküvő előtti két hétben ismét személyesen találkozunk, és átbeszéljük a végleges forgatókönyvet. Ezen a napon az ifjú pár is megkapja a forgatókönyvet, hogy pontosan tisztában legyenek a teendőikkel.
Ha a pár igényli, akkor az esküvő napján személyesen jelen vagyok, koordinálom és összefogom az eseményeket és a szolgáltatókat, folyamatosan tartom a kapcsolatot az ifjú párral, ügyelek arra, hogy minden időben történjen meg, és megoldom az esetlegesen felmerülő problémákat. Ha a teljes körű szervezést én végzem, akkor ennek díja nincs.
 

Az ifjú párnak más dolga nem lesz, csak élvezni az örömteli készülődést egymás és a család körében, és jól érezni magát a nagy napon

 
Ha ajánlatom felkeltette érdeklődésed, kérlek, keress, én pedig szívesen állok rendelkezésedre egy kötetlen, kötelezettségmentes beszélgetésre!